12-27 Copia de IMG 0789 sant silvestre webEl vent no va impedir que petits i grans gaudissin d'un dia festiu fent esport a la platja de Coma-ruga.

El passat 26 de desembre, dia de Sant Esteve, i per tercer any consecutiu, al Passeig Marítim de Coma-ruga i Sant Salvador es va celebrar la Sant Silvestre del Vendrell que, tot i el vent, es va desenvolupar sense incidències i es va poder gaudir del sol i de les vistes a les platges vendrellenques.

El Patronat d'Esports del Vendrell i el Club d'atletisme Runners El Vendrell van ser els encarregats d'organitzar aquest esdeveniment que va començar a les 10 h amb les curses infantils, en què hi van participar una cinquantena de nens i nenes.

Un cop finalitzades aquestes curses, es va donar el tret de sortida a la cursa adulta de 5.000 metres, amb 230 participants, que no van voler perdre's aquesta fita incorporant-la, un any més, a l'agenda nadalenca.

El guanyador de la general d'aquesta 3a Sant Silvestre del Vendrell va ser Xavier Garcia Insa del club Ronhill Team, amb un temps de 15'49''. D'altra banda, en la categoria femenina, la guanyadora va ser Jessica Bonet Bonet del club Run4you, amb un temps de 19'30''.

 

A banda dels resultats, el més important va ser que grans i petits van gaudir d'un acte esportiu i familiar que va transcórrer sense incidències i on tothom va marxar amb un somriure i ja pensant en la propera edició del 2014.

Des de l'organització es felicita els 300 participants i s'agraeix el suport dels diferents voluntaris, entitats, patrocinadors, col·laboradors,..., que han fet possible que aquesta 3a Sant Silvestre es desenvolupés amb normalitat i superés el nombre de participants de l'edició anterior.

Al concloure la cursa adulta, es va fer entrega dels diferents premis a càrrec de la delegada territorial
de l'Esport Català, Gemma Solé, i del regidor d'Esports del Vendrell, Sergi Teruel. També durant l'acte
es va comptar amb la presència de l'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer.

El regidor d'Esports, que també va participar a la cursa, va agrair la presència dels 300 participants que no es van
voler perdre aquesta fita, així com, el poder palpar en primera persona l'ambient esportiu i familiar que es va viure tot el matí i al llarg del recorregut.

Per consultar la resta de resultats i classificació general: http://resultats.championchip.cat/resultats/3a-sant-silvestre-del-vendrell



©2019 Ajuntament del Vendrell