12-13 rp sant silvestre webPetits i grans podran compartir un dia festiu fent esport des de les 10 del matí i gaudint de la platja de Coma-ruga.

Per tercer any consecutiu, el Vendrell viurà la "Sant Silvestre El Vendrell" amb algunes novetats respecte a les edicions anteriors, que conclourà amb una xocolatada per als participants.

El Patronat d'Esports del Vendrell i el Club d'atletisme Runners El Vendrell seran els encarregats d'organitzar aquest esdeveniment, que començarà a les 10 h amb curses infantils.

A la roda de premsa d'ahir dijous, el regidor d'Esports, Sergi Teruel, va manifestar la importància que té aquest acte de caràcter familiar i esportiu, coincidint amb les festes nadalenques, que any rere any té més participants. Alhora va animar els vendrellencs a participar-hi i a gaudir del matí del dia de Sant Esteve, que alhora servirà per tancar l'any esportiu del 2013.

 

Pablo Sanchís, president de Runners El Vendrell, va tractar dels aspectes més tècnics d'aquest esdeveniment, que constarà d'un recorregut de 5 km. Hi podran prendre part totes les persones que ho desitgin a partir dels 14 anys. Les proves infantils seran d'entre 400 i 1000 metres segons l'edat: 6-8 anys (400 m), 9-11 anys (750 m) i 12-14 anys (1000 m). Sanchis també va agrair el suport dels patrocinadors que fan possible organitzar aquest acte.

Les inscripcions de les curses infantils són gratuïtes i es podran fer el mateix dia al mateix lloc entre les 8.15 h i les 9.45 h. Les inscripcions de la prova adulta tenen un preu popular, 8 €, i es poden fer mitjançant la web www.sansilvestrevendrell.cat o a les botigues del Vendrell Running Filipides (c/ Puig i Llagostera,11) i Goolmania (c/Trulls, 4); fins al 22 de desembre a les 20 h o en arribar a 300 inscrits.



©2019 Ajuntament del Vendrell