12-09 Love Verkanding webAquest cap de setmana, el TÀG tanca la programació del 2013 amb una sessió doble de teatre.

D'una banda, el dissabte 14 de novembre, a les 22 h, es podrà veure l'obra Love Verkanding, de Cristina Clemente, interpretada per Toni Soldevilla, Olga Bernardo, Rafa Delacroix, Maite Heras i Jordi Querol.

Aquesta obra teatral tracta de dues venedores de pisos, l'Anna i la Paula, que són tan bones fent la seva feina que fins i tot en temps de crisi col·loquen els pisos amb molta facilitat. Això només els provoca un problema: la vida és avorrida per a elles. Per això busquen un repte més gran... i el troben. Vendran un producte innovador, un producte que no es troba al mercat. Ara només necessiten clients que el comprin.

D'altra banda, el diumenge 15 de novembre, a les 18 h, el Grup de Teatre Inestable del Vendrell tornarà a portar als escenaris del TÀG la seva versió de l'obra Trifulkes de la KatalanaTribu.


Aquesta és una obra teatral adreçada a tots els públics, que narra amb un gran sentit de l'humor i de l'autocrítica la història de Catalunya. Els catalans sabem molt poques coses de la nostra història. Tanmateix, tenim una història apassionant que ens parla d'afanys, d'enganys, de paranys, d'aventures, de batalles, de traïcions... És una història plena de personatges i de fets extraordinaris sobre els quals se'ns ofereix una visió de vegades irònica, d'altres paròdica, però sempre autocrítica i amb molt sentit de l'humor.

Les entrades es poden adquirir a través del servei de Telentrada (902 10 12 12; www.telentrada.com), adreçant-se a la seu del Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84) en horari de 10 h a 14 h, o a les taquilles del teatre una hora abans de l'inici de l'espectacle.©2019 Ajuntament del Vendrell