12-03 Donació CabrotwLa Junta gestora de l'entitat El Cabrot, un dels grups de foc del Vendrell, va fer entrega dilluns passat d'un lot d'un centenar de llibres a la Biblioteca Pública Terra Baixa. Amb aquest acte l'entitat donava compliment a un del punts dels seus estatuts, que preveu destinar el 5% dels seus beneficis anuals a aportacions benèfiques.

 

El President de l'entitat, Salva Ferré, juntament amb una representació de nens i nenes del grup, van ser els encarregats de fer el lliurament corresponent a la directora de la biblioteca, amb la presència del Regidor de Cultura de l'Ajuntament, Albert Solé. En aquesta ocasió, l'aportació correspon a l'import acumulat dels últims quatre anys, raó per la qual la quantitat ha estat notòriament generosa.

Fins ara, els beneficiats havien estat entitats no vendrellenques. Enguany, però, des del Cabrot es va acordar donar resposta als desitjos dels més petits de la colla, que són els qui van suggerir de donar-ho a la Biblioteca del Vendrell.

Per la seva part, des de la Biblioteca Pública Terra Baixa s'ha fet la proposta d'invertir l'import de la donació en l'adquisició dels llibres assenyalats com a "lectures obligatòries" des dels centres d'ensenyament del municipi, de manera que els estudiants disposin de més facilitats a l'hora d'accedir i disposar d'aquests llibres.



©2019 Ajuntament del Vendrell