11-25 Laventura del Tòfol a la ciutat webAquest diumenge 1 de desembre, a les 12 h, el Teatre Àngel Guimerà (TÀG), acull una nova obra del cicle de teatre familiar que porta per nom L'aventura del Tòfol a la ciutat, de la companyia Pa Sucat.

Aquesta obra de titelles, ens explica l'aventura del Tòfol, el qual viu en una granja on té molts animals. Un bon dia, rep una trucada telefònica de la tieta Paulina, que viu a la ciutat, que li demana ajuda perquè l'oncle Ramon s'ha trencat una cama i el Cargolet, que és el gosset dels tiets, s'ha escapat i està en perill.

Després de fer la maleta, el granger agafarà un tren per anar a ajudar els seus tiets a trobar el Cargolet. En arribar a la ciutat, cotxes, semàfors, edificis i carrers seran l'escenari de les aventures que viurà el Tòfol.

Les entrades per aquest espectacle es poden adquirir de forma anticipada adreçant-se a la seu del Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24, tel. 977665684) en horari de 10 h a 14 h, o a les taquilles del teatre una hora abans de l'inici de l'espectacle. El preu per poder accedir al recinte és de 5 euros, 4 euros amb els descomptes habituals, i entrada gratuïta per als menors de 3 anys.

Per altra banda, cal recordar que les entrades per poder assistir a les dues obres que tancaran la programació d'aquest 2013 del TÀG ja es troben a la venda mitjançant els canals habituals. Les obres són Love Verkanding, de la companyia Teatrama (dissabte 14 de desembre, a les 22 h) i Trifulkes de la KatalanaTribu, del Grup de Teatre Inestable del Vendrell - GTIV (diumenge 15 de desembre, a les 18 h).



©2019 Ajuntament del Vendrell