11-20_cor_joves_veuswAquest proper diumenge 24 de novembre, a les 12 del migdia, a l'Auditori Pau Casals, dins del Cicle de Tardor, es durà a terme la celebració de la festa de Santa Cecília, patrona de la música, una celebració que, any rere any, es fa a través del cant coral, amb la participació de la majoria de corals vendrellenques, amb cantaires des de tres anys d'edat fins a més de seixanta.

Les corals que hi participaran seran El Petit Estel, el Cor Joves Veus i el Cor-Orfeó Parroquial.

Els més menuts i no tan menuts d'El Petit Estel oferiran un repertori divers amb peces del que fou director de l'Escolania de Montserrat, el pare Irineu Segarra, cançons populars catalanes i d'altres de mediàtiques de les sèries de dibuixos animats. Els grans d'El Petit Estel interpretaran peces catalanes i brasileres.

El Cor Joves Veus oferirà des de peces dels musicals El Rei Lleó i Els Miserables; passant per les espirituals negres, fins a l'Hallelujah del cantautor canadenc Leonard Cohen, un repertori variat en commemoració del 25è aniversari de Jordi Solé com a director d'aquesta coral.

El Cor-Orfeó Parroquial, dirigit també per Jordi Solé, farà un repertori marcadament sud-americà: Jacinto Chiclana de l'argentí Astor Piazzola, Carnavalito quebradeño del grup argentí Los hermanos Ábalos i Venezuela dels espanyols P. Herrero i J.L. Armenteros seran les peces interpretades per aquesta coral, que anirà acompanyada al piano per Albert Recasens.

Finalitzarà el concert amb un cant comú de tots els cantaires, que interpretaran tres peces de la cantata El gegant egoísta, que fou compassada en commemoració del 40è aniversari del cor El Petit Estel per Albert Solé, que acompanyarà els cantaires al piano en aquest final de diada.



©2019 Ajuntament del Vendrell