11-19_Bona_gentwAquest divendres 22 de novembre, a les 22 h, al Teatre Àngel Guimerà del Vendrell (TÀG), es podrà veure la representació teatral de l’obra Bona gent, dirigida per Daniel Veronese, i interpretada magistralment per Mercè Arànega, Àlex Casanovas, Nies Jaume, Carol Muakuku, Ruben Ametllé i Angela Jové.

Bona gent presenta amb gran honestedat, humor i sensibilitat la tràgica història de Margie Walsh. Resident a la perifèria de Boston, mare soltera i amb una filla discapacitada, Walsh es veu abocada a la bancarrota absoluta i farà tot allò que estigui a les seves mans per cercar noves oportunitats i reptes, recuperar la il·lusió per la vida i oferir un futur millor a la seva filla. No ho tindrà fàcil, però els seus amics l’ajudaran. Aquest és un gran relat sobre l’amistat.

Les entrades es poden adquirir a un preu de 29 euros i de 22 euros amb els descomptes habituals, a través del servei de Tel-Entrada (902 10 12 12; www.telentrada.com), adreçant-se a la seu del Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24, tel. 977665684) en horari de 10 h a 14 h, o a les taquilles del teatre una hora abans de l'inici de l'espectacle.

Per altra banda, a causa de l’èxit obtingut, s’ha decidit tornar a programar la representació teatral de l’obra Trifulkes de la KatalanaTribu, a càrrec del Grup de Teatre Inestable del Vendrell. Aquesta obra es podrà tornar a veure el diumenge 15 de desembre, a les 18 h. Les entrades es podran adquirir a un preu únic de 10 euros en els punts de venda habituals, a partir del dilluns 25 de novembre.



©2019 Ajuntament del Vendrell