11-11_Brossa_Quartet_cordawEl concert programat i anunciat per al diumenge 17 de novembre, a les 12 del migdia a l'Auditori Pau Casals del Vendrell, a càrrec de Brossa Quartet de Corda i la cantant Judit Neddermann, sobre el Viatge d'hivern de F. Schubert, es va haver de suspendre per indisposició d'un dels intèrprets. El mateix concert es farà el dia 1 de desembre, diumenge, a les 12 del migdia.
El cicle de lieder Viatge d'hivern (Winterreise) fou escrit per Franz Schubert en l'últim any de la seva vida (1828) i representa, per la bellesa i la depuració tècnica, una de les grans obres del romanticisme i de la música clàssica.
El Brossa Quartet de Corda continua la seva voluntat de trencar les fronteres entre estils i s'aventura de nou en un projecte molt singular: convida la cantant Judit Neddermann a revisar aquestes melodies d'una nova manera. Sense abandonar l'intimisme de la música de cambra, la proposta consisteix a generar un nou arranjament i una nova manera d'interpretar aquesta obra mestra del bel canto, convertint aquests lieder en cançons pop íntimes per a quartet de corda i veu i apropant-los als cànons de bellesa actuals fent l'ullet al pop, al folk o al jazz, sempre a través d'un llenguatge propi. Es tracta de regalar-los a una veu emergent i bellíssima com la de Judit Neddermann per fer lluir aquest referent de la música clàssica en un altre format, amb nous climes i nous colors.


©2019 Ajuntament del Vendrell