11-18_signatura_paisatge_genis02wL'Ajuntament del Vendrell, a través del Patronat de Turisme, ha signat aquest dilluns 18 de novembre la renovació corresponent a l'anualitat 2013 del conveni de col·laboració territorial per al desenvolupament del projecte "El Paisatge dels Genis".

 

La Ruta del Paisatge dels Genis proposa la descoberta dels paisatges que van ser font d'inspiració dels genis més universals, Gaudí, Miró, Pau Casals i Picasso durant les seves estades a Reus, Mont-roig, el Vendrell i Horta. Aquest producte de turisme cultural de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre compta amb una Targeta Genial per gaudir de la ruta completa. És una multientrada que dóna accés a tots els centres d'interpretació de la Ruta, així com a les promocions especials dels establiments col·laboradors. I és que hi ha un gran ventall d'establiments d'allotjament, restauració, serveis i activitats que ja incorporen la seva oferta a la Ruta, fent palesa la integració del sector públic i empresarial privat de Mont-roig, Miami Platja, Horta de Sant Joan, Reus i el Vendrell en aquesta iniciativa.

Aquesta anualitat s'engegaran diverses accions promocionals per a la captació del turisme familiar de proximitat: per una banda, amb la presència en mitjans de comunicació especialitzats, especialment en mitjans on-line, i per l'altra, amb accions incloses en el pla de mitjans del Patronat de Turisme de la Diputació.

Es pot trobar més informació de la Ruta a www.elpaisatgedelsgenis.cat i a facebook.com/ElPaisatgedelsGenis on es publica l'agenda d'activitats.



©2019 Ajuntament del Vendrell