Fiddle_wL'Escola Municipal de Música Pau Casals (EMMPAC) participarà aquest diumenge a la I la Trobada Fiddle, una activitat que es celebrarà dins el marc del primer Barcelona FiddleCongress, que organitza l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) els dies 15, 16 i 17 de novembre.

Aquesta és una activitat oberta als alumnes de corda fregada d'escoles de música i conservatoris d'arreu de Catalunya, i tindrà lloc al Pavelló Esportiu Municipal de Martorell, el diumenge 17 de novembre, d'11h a 13h.

L'objectiu de la trobada és oferir un classe col·lectiva amb els caps de cartell del Barcelona Fiddle Congress(Hanneke Cassel i Mike Block) dirigida a tots els alumnes que vulguin treballar la música de tradició oral de tradició celta i escocesa, i el jazz i la música moderna. La trobada es convertirà en una classe-concert multitudinària i participativa que també s'obrirà al públic a fi que els familiars dels assistents que ho desitgin puguin ser-ne espectadors.

Hi participaran 500 alumnes provinents de 39 escoles de Catalunya. De l'EMMPAC hi participaran un total de 27 alumnes.

V Mostra d'Intèrprets de l'EMMPAC els propers 18 i 19 de novembre

Coincidint amb la setmana de la diada de Santa Cecília (22 de novembre) l'escola celebra, com ja és tradició, la V Mostra d'intèrprets. Serà el proper dilluns 18 de novembre i dimarts 19 de novembre a les 19h, a l'Auditori Petit de l'EMMPAC. Com en les darreres edicions, les categories de la mostra són les següents:

A fins a 10 anys d'edat Solistes o Música de cambra
B dels 11 als 13 anys Solistes o Música de cambra
C dels 14 als 17 anys Solistes o Música de cambra
D a partir dels 18 anys Solistes o Música de cambra

El jurat està format pels professors:

Xavier Pagès i Corella, director i compositor
Jonatan Carbó i Casanelles, organista
Montserrat Meneses i Sendrós, directora

Hi participaran un total de 42 alumnes. Els seleccionats participaran en un concert del cicle Joves Intèrprets de l'Auditori Pau Casals del Vendrell, el diumenge 16 de febrer de 2014, a les 12h.©2019 Ajuntament del Vendrell