11-11_medalla_FAP02_webAvui al migdia, a la Sala de Plens de l'Ajuntament del Vendrell, ha tingut lloc l'acte de lliurament d'una medalla a Jordi Altarriba, l'inspector en cap de la Policia Municipal del Vendrell, de mans de José Manuel Tourné, director general de la Federación para la Protección de la Propiedad Intelectual de la Obra Audiovisual (FAP).

Amb aquesta distinció, la FAP ha volgut personificar la tasca desenvolupada des de l'Ajuntament del Vendrell, a través de la seva Policia Municipal i en coordinació amb els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil, en la persecució de la venda ambulant il·legal de CD i DVD al top manta, la qual perjudica seriosament la indústria audiovisual i els comerços que venen de forma legal aquest producte. També s'ha volgut reconèixer l'organització de la Jornada contra el Top Manta, que es va celebrar al Vendrell el passat mes de març, en la qual es va debatre la problemàtica d'aquest fenomen des de diferents vessants i es van posar sobre la taula algunes propostes per intentar cercar solucions.



El regidor de Policia Municipal, Joan Josep Nin, ha ha volgut fer extensiu el reconeixement a l'inspector en cap a la resta de membres del cos policial per la seva entrega i professionalitat en la lluita contra el top manta. El director general de la FAP ha destacat aquesta actuació de la Policia Municipal del Vendrell a favor de la protecció de la propietat intel·lectual de l'obra audiovisual, en la qual hi veu reflectida la voluntat política de l'Ajuntament. L'alcalde, Martí Carnicer, ha deixat clar que aquesta voluntat es manté amb convenciment i constància per continuar aquesta tasca. I el receptor de la medalla, Jordi Altarriba, ha agraït el premi que reconeix l'actuació del conjunt de la Policia Municipal del Vendrell, en col·laboració amb altres cossos policials, sobre un fenomen tan complex com és el top manta.

 

 



©2019 Ajuntament del Vendrell