Dins dels actes sobre poesia i art que organitza el Museu entorn de l'exposició temporal que es troba a la sala del soterrani del Museu Deu, el proper dimecres 6 de novembre, a les set del vespre, estarà dedicat al poeta Lluís Calderer. Joan Descals interpretarà els poemes del llibre El pacte clos del poeta català i, junts, comentaran la seva obra.

L'acte està obert a tothom i, sobretot, a aquelles persones que estan interessades en el món de la poètica. És una activitat gratuïta, i marca una continuïtat dins d'aquest cicle, que va començar el passat 28 d'agost amb la figura de Rosa Fabregat. El cicle continuarà amb altres autors que passaran pel Museu Deu, com ara Olga Xirinacs.

Lluís Calderer (Manresa, 1944) va publicar el llibre de poemes El pacte clos, l'any 1997. Joan Descals (Sant Fruitós de Bages, 1933) es va posar a treballar sobre aquests poemes l'any 2002 i, a partir d'aleshores, ha anat desenvolupant la seva particular interpretació plàstica d'aquestes obres.

El Museu Deu i l'artista vendrellenc encara han preparat un seguit d'activitats paral·leles a aquesta mostra, com ara un taller de calendaris tant per a grans com per a petits per als propers 27 i 30 de novembre.



©2019 Ajuntament del Vendrell