El proper dijous 31, a les 17:30 h, Joan Descals i Maria la Castanyera explicaran un conte monstruós a tots els nens i nenes que vulguin passar una tarda diferent i divertida. La protagonista del quadre de Ramon Calsina sortirà de l'obra i, en primera persona, farà partíceps els assistents de la història del Gos Bob.

En Bob és un gos entremaliat que descobreix per què es converteix en un ésser terrible i lleig, que sense adonar-se'n s'allunya dels seus amics i deixa de jugar-hi.

Joan Descals és l'autor d'aquesta petita narració. Conjuntament amb el Museu Deu, inclou aquesta activitat dins els actes entorn de l'exposició antològica que des del passat 24 de juny ocupa la sala del soterrani.

L'artista dedica una obra d'aquesta mostra temporal als set pecats capitals i aquest conte l'ajuda a acostar als infants aquesta temàtica d'una manera lúdica, didàctica i sobretot molt i molt monstruosa.

L'activitat és gratuïta i oberta a tothom. Per a més informació, es pot trucar al Museu Deu al telèfon 977 66 63 08.©2019 Ajuntament del Vendrell