10-28_BaumannwEl proper divendres 8 de novembre, a les 20 h, a la Sala Portal del Pardo, tindrà lloc la inauguració de l'exposició de pintures de Pilar Baumann titulada "Vanished Dreams".

Pilar Baumann neix a Albacete, però de petita es trasllada amb la seva família a Altdorf (Suïssa). Estudia quatre anys a l'acadèmia Arte Gerda Piso de Lucerna, on es forma com a artista i obté el diploma de Belles Arts. Més tard, amplia els seus estudis a Zuric, Winterthur i Berna.
Pilar Baumann, pintora emblemàtica, amb la reconstrucció constant del seu treball es mostra com una gran moduladora del color. Marcada per l'expressivitat, fa que l'abstracció i la forma es comuniquin entre si. Concreta, resol i aplica diversos codis de conceptes estètics. Els seus discursos s'introdueixen en la matèria, i podem trobar una gran varietat d'obres en què la forma i l'espai s'uneixen en la reflexió i estimulen els laberints de la memòria.
Viure el seu art i les seves pintures és un viatge formós. Les seves pinzellades; la interacció entre els colors; les àrees de color; les vibracions cromàtiques; i l'addició de la sorra de quars, l'or i les diverses aplicacions actuen com un gran informalisme en les superfícies de les seves obres. Aquestes tècniques i sensacions les assoleix en les seves pintures quasi figuratives.

L'exposició "Vanished Dreams" es podrà visitar a la Sala Portal del Pardo fins al diumenge 1 de desembre, de dimarts a divendres de 17 h a 20h, dissabtes d'11 h a 14 h i de 17 h a 20h i diumenges d'11h a 14h. Els dilluns la sala estarà tancada.



©2019 Ajuntament del Vendrell