10-22_Poblenou_DeltawDurant aquesta setmana la gent gran del Vendrell està gaudint d'un conjunt d'activitats emmarcades en la vuitena setmana de la Gent Gran del Vendrell, que finalitzarà aquest proper diumenge 27 d'octubre.

 

El programa d'enguany es va encetar el passat dilluns amb el Campionat de Petanca que es va dur a terme a l'Esplai de la Gent Gran del Tancat. Les pistes del Patronat d'Esports van acollir aquesta prova, en què hi van participar 18 jugadors, repartits en sis equips. Finalment, l'equip guanyador va ser l'integrat per Carlos, Jesús i Fèlix, classificats després de fer les 5 rondes eliminatòries. Els segons i tercers classificats, també van rebre un trofeu i tots els participants van obtenir un detall i varen poder gaudir d'un berenar a l'Esplai de la Gent Gran del Tancat.

El dimarts 22 d'octubre, les activitats van continuar amb la caminada popular pel terme del Vendrell amb esmorzar inclòs. També el mateix dia, a la tarda, el centre cívic l'Estació va acollir la conferència titulada "Gerotranscendència: Noves formes per al benestar de la gent gran", a càrrec de Lena Dalghren.

Com ja és tradicional, la Setmana de la Gent Gran també ha inclòs enguany una excursió fora del municipi. Va ser el dimecres 23 d'octubre quan es va fer una sortida al Delta de l'Ebre, sota el títol "Descobreix Món Natura al Poblenou del Delta". Els participants van gaudir d'una jornada descobrint un entorn natural de gran riquesa en una de les zones humides més importants de l'Europa occidental.

Les activitats de la setmana continuen aquest dijous 24 d'octubre amb una trobada de punt a la Plaça Nova, que servirà per exhibir treballs de punt de mitja. El cap de setmana arribarà la vessant més lúdica de la programació amb la representació de l'espectacle de cançons i humor a càrrec del grup "Show Variedades Tívoli". Serà dissabte 26 d'octubre, a les 17h, al Teatre Àngel Guimerà.

Per últim, la setmana clourà amb el dinar de celebració de les Noces d'Or el diumenge 27 d'octubre, a les 14h, al restaurant Xaloquell. Aquest va adreçat a les parelles inscrites i que compleixin els 50 anys de casats.

La setmana de la Gent Gran del Vendrell està organitzada per l'Àrea de Gent Gran de l'Ajuntament del Vendrell en col·laboració amb les quatre associacions de gent gran del municipi (l'Associació de Gent Gran del Vendrell, l'Associació de Gent Gran del Tancat, l'Associació de Jubilats i Pensionistes dels barris marítims i l'Associació de Jubilats i Pensionistes del Vendrell).©2019 Ajuntament del Vendrell