10-23_balta_desbandada01_webEl guanyador del premi Baix Penedès del Track. Concurs de Música del Vendrell, Balta y La Desbandada, ha començat la seva formació. Aquest premi està patrocinat i gestionat per l'Associació de Músics del Baix Penedès (AMBP) i consisteix en un assessorament personalitzat per part d'un músic productor, ja sigui per produir un directe o un disc o per millorar l'aspecte que es consideri més necessari per al grup guanyador.

Després de valorar les necessitats del grup Balta y la Desbandada s'ha decidit contactar amb el músic, tècnic i productor Arturo Torres perquè els faci la producció del disc que el grup està gravant actualment. D'aquesta manera, a banda de la major qualitat del disc, s'aconsegueix que els músics que formen part del grup assoleixin un nivell més elevat de les tècniques utilitzades a l'hora de produir els seus temes musicals.


La formació és un dels pilars bàsics de l'AMBP, que també s'ocupa de la promoció i la gestió musical de tots els seus associats, sigui quin sigui el seu estil musical. Aquest premi, doncs, s'emmarca dins de les accions que l'Associació fa per millorar encara més la qualitat dels músics de la comarca.

Aquesta major preparació serà clau per augmentar les possibilitats dels grups guanyadors de cara a obrir-se a mercats més enllà del Baix Penedès.
L'organització del Track. Concurs de Música del Vendrell ja està preparant l'edició de 2014 i ja han acordat amb l'AMBP continuar les col·laboracions conjuntes amb el premi Baix Penedès.

 

Per a més informació: Àrea de Comunicació, tel. 977 16 64 62 (71), i al web www.trackvendrell.cat.



©2019 Ajuntament del Vendrell