10-18_A_taula_webEl proper diumenge 27 d'octubre, a les 12 h, el Teatre Àngel Guimerà (TÀG) inicia el cicle de teatre familiar del segon semestre amb l'obra A taula! de la companyia Els Peus del Porc, encapçalada pel reconegut i prestigiós titellaire Xesco Quadras.

Aquesta obra de titelles ens explica la història d'un ogre coix i afamat que està a casa seva preparant-se un trist sopar a base de verdures, quan de sobte truquen a la porta de casa seva i apareix un nen que busca aixopluc. L'alegria de l'ogre és infinita. Però el nen té fred, gana, sanglot, son,... i l'ogre no es pot menjar un nen amb aquest estat. D'aquesta manera, l'ogre decideix cuidar-lo fins que, sense adonar-se'n, acaben establint una bonica relació d'amistat.


Les entrades per aquest espectacle es poden adquirir de forma anticipada adreçant-se a la seu del Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24, tel. 977665684) en horari de 10 h a 14 h, o a les taquilles del teatre una hora abans de l'inici de l'espectacle. El preu per poder accedir al recinte és de 5 euros, 4 euros amb els descomptes habituals, i entrada gratuïta per als menors de 3 anys.

 ©2019 Ajuntament del Vendrell