10-15_sorteig_campanya_dona_vida_als_barris_02_webEl passat diumenge 13 d'octubre a la tarda, a l'estand de l'Ajuntament del Vendrell de la Fira de Santa Teresa, es va fer el sorteig de la segona campanya comercial "Dóna vida als barris", organitzada pel Grup de comerciants del Barri de França, el Tancat i Mas d'en Gual, que ha comptat amb el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament del Vendrell i del Pla de Barris.

Les persones que, durant la campanya, van comprar en el centenar de comerços adherits a la campanya i que van omplir les butlletes amb les seves dades, van poder participar en aquest sorteig de quatre lots de productes, serveis i/o descomptes aportats pel comerços i establiments adherits. I les quatre guanyadores han estat:
-Marisol, amb una butlleta de la Carnisseria Teresita;
-Olga Girón, amb una butlleta de Cadena Q;
-Vanessa Fernández, amb una butlleta del Centro de Estética Paqui López,
-i Beatriz Bodi, amb una butlleta de Cadena Q.

La campanya es va iniciar el 20 de setembre i va finalitzar el 9 d'octubre. L'exposició dels lots és a l'aparador de l'Herboristeria EMI de l'avinguda del Tancat de la Plana, 82-84 (cantonada amb el carrer de les Flors), i el dilluns 21 d'octubre, a les 16 h, se'n farà el lliurament a les guanyadores.

 

Una vegada més, l'Ajuntament ha donat suport a la campanya tant en la logística de l'organització com assumint el cost de les butlletes i els cartells. Les urnes han estat les mateixes que es van usar per a la campanya al nucli antic, que ja es van fer pensant en usar-les en més d'una campanya.

L'objectiu de la campanya és donar a conèixer i dinamitzar el teixit comercial del Barri de França, el Tancat i Mas d'en Gual, i promocionar el comerç de proximitat.



©2019 Ajuntament del Vendrell