10-08_1r_premi_concurswEl 4 d'octubre va tenir lloc, a la Sala Portal del Pardo del Vendrell, el lliurament de premis i la inauguració de l'exposició de les obres presentades al XV Concurs de Fotografia "Camins singulars del Baix Penedès", organitzat pel Museu Arqueològic del Vendrell. Els premis concedits són els següents:

Primer premi, amb 250 €: Marta Julià Navarro, per la foto La serra Pedregosa 1
Segon premi, amb 200 €: Victòria Navarro Urgell, per la foto Capvespre a Mas d'en Gual
Tercer premi, amb 150 €: Marta Bosquet Muncunill, per la foto Nebulositats.

El nombre d'obres presentades al Concurs d'enguany suma un total de seixanta fotografies, fetes per vint-i-quatre concursants.
Molts autors i autores són habituals en el Concurs, però també hi ha la incorporació de nous participants. Els municipis de procedència dels autors han estat: el Vendrell, Cerdanyola del Vallès, Igualada, Calafell, Cunit, Barcelona, Segur de Calafell, l'Arboç, la Ràpita i les Peces.

Tant les obres premiades com les obres participants estaran exposades a la Sala Portal del Pardo del Vendrell (c/ Major, 20) fins al 3 de novembre de 2013.

Les obres no premiades podran ser recollides al Patronat Municipal de Serveis Culturals del Vendrell (la Rambla, 24) durant tot el mes de novembre de 2013.©2019 Ajuntament del Vendrell