El vestíbul de la Biblioteca Pública Terra Baixa acull, fins el dia 9 d'octubre, l'exposició "Quin temps tenim? L'organització de la vida quotidiana". Organitzada per l'Institut Català de les Dones, en col·laboració amb els departaments de Treball i Acció Social i Ciutadania, es tracta d'una mostra que posa en relleu les dificultats per harmonitzar els diferents temps de vida, les quals han convertit la gestió del temps en una de les qüestions prioritàries per al benestar de les persones. Per què ens falta temps? Com es pot fer compatible la jornada laboral amb les necessitats de cura i atenció de les persones? Qui se n'ha d'ocupar?, són algunes de les qüestions que l'exposició repassa en els seus 16 panells.

La mostra intenta donar resposta a totes aquestes preguntes i explicar de què parlem quan ens referim als usos del temps, tot mostrant els diferents aspectes que hi tenen relació, posant de relleu la necessitat de trobar un equilibri entre les diferents activitats de la vida quotidiana.

Com a activitat complementària, el divendres dia 4, a les 18.30, la biblioteca acollirà la xerrada-taller "I tu a què dediques el teu temps? Aprèn a organitzar-te", que impartirà la psicòloga Patrícia Maguet, responsable del Centre de Psicologia La Família.



©2019 Ajuntament del Vendrell