09-24_rp_mitjamarato01webEls organitzadors confirmen la presència del campió d'Espanya Jaume Leiva.

La prova ja compta amb més de 400 inscrits i s'espera superar la xifra de 700 participants de l'any passat.

El proper diumenge 6 d'octubre, el Vendrell serà un any més la capital del cros amb la celebració de la Mitja Marató. Un dels grans atractius de la prova serà la participació de Jaume Leiva, campió d'Espanya de Mitja Marató.

La prova ja compta amb més de 400 atletes inscrits en línia i l'organització espera poder superar els 700 participants de l'any passat. Hi participaran atletes arribats de tots els punts de la geografia catalana: ciutats com Tarragona, Barcelona, Lleida i Girona estaran representades en aquesta cita esportiva. Respecte l'any passat, el circuit serà més urbà i no s'anirà a les platges. Segons Sergi Teruel, regidor d'Esports, "d'aquesta manera els corredors notaran més el caliu de les persones que seguiran la cursa en els carrers del Vendrell". Per a aquest dia també es programa la prova paral·lela de 10 quilòmetres en la categoria de mig fons i es continua apostant per les curses infantils.

 

D'altra banda, la Mitja Marató del Vendrell continua dins de les HMS (Half Maraton Series), la lliga de mitges maratons, que s'amplia a quatre (el Vendrell, Salou, Cambrils i s'hi afegeix Tortosa). Juanan Fernández, de Runners Tarragona, ha explicat que "aquest circuit de mitges maratons mou un volum total d'uns 6.000 corredors i suposa un important retorn econòmic per als municipis en concepte de turisme esportiu".

Sergi Teruel ha destacat que es necessiten molts voluntaris per poder controlar els talls dels carrers que s'hauran de fer durant la durada de la Mitja Marató i ha fet una crida per demanar que tothom que vulgui col·laborar es pot posar en contacte amb el Patronat Municipal d'Esports (tel. 977 66 37 52).

Per a més informació: http://www.mitjadelvendrell.com/©2019 Ajuntament del Vendrell