07-21_festa_esport_webEl diumenge 28 de juliol un centenar de nens i nenes del Vendrell van participar en l'activitat gratuïta que va organitzar el Patronat Municipal d'Esports per celebrar la Festa Major.

Tots els participants en el Festaesport, amb edats compreses entre els 3 i els 16 anys, tenien com a objectiu practicar esports com el corfbol, el golbol, l'atletisme, el tennis, les bitlles catalanes o un circuit de psicomotricitat, organitzats en zones amb diferents nivells de dificultat. Un cop finalitzat tot el recorregut, tots els nens i nenes que van gaudir d'un matí esportiu a la plaça Pep Jai es van emportar com a record de la festa una samarreta tècnica amb els colors de la bandera del Vendrell.

Sergi Teruel, regidor d'Esports, que va gaudir de la festa com un pare més, va manifestar la seva satisfacció per l'alt nivell de participació, així com la bona disposició dels nens que, malgrat la calor pròpia d'un matí de juliol, van repetir el circuit diverses vegades.

Amb la incorporació d'aquest tipus d'activitats al programa de Festa Major, el Patronat d'Esports del Vendrell volia donar a conèixer, un cop més, la vessant més lúdica de l'esport, ja que durant la Festa Major el més important és passar-ho bé.



©2019 Ajuntament del Vendrell