07-24_rutes_webEl passat dissabte 20 de juliol un grup de quinze persones van participar en la Ruta Àngel Guimerà, itinerari literari guiat que l'Ajuntament del Vendrell, en col·laboració amb l'Institut d'Estudis Penedesencs (IEP), van organitzar per donar a conèixer un període de la història de la vila a través escriptors locals i forans que van parlar del Vendrell en els seus escrits.

La ruta es va iniciar al pont de França, que aquest any compleix 125 anys. Els participants escoltaven amb atenció les explicacions i les lectures que al llarg de dues hores es van anar succeint pels diferents carrers i places de la vila fins acabar a l'esplèndid jardí de cal Fenosa; un espai ple d'art i poesia al cor del Vendrell. La ruta va anar a càrrec de la professora de literatura catalana Neus Oliveras i de la historiadora Àngels Santacana.

 

Aquesta ruta que recrea la societat vendrellenca del segle XIX, a través de la visita als principals indrets de la vila i de la lectura de textos d'autors de l'època, es tornarà a repetir el dia 14 de setembre.

Per tal de participar en l'itinerari, qui ho desitgi pot apuntar-s'hi al Patronat Municipal de Cultura (977 66 56 84) visitesmuseus@elvendrell.net o a l'IEP (93 892 19 79). La sortida serà a les 19.30 h des del pont de França.



©2019 Ajuntament del Vendrell