Actuacions recents de la Policia Municipal

La Policia Municipal del Vendrell ha informat que aquest mateix divendres s'ha donat per dissolt l'assentament de ciutadans romanesos ubicat en uns terrenys de Coma-ruga, prop de l'estació de Sant Vicenç de Calders. Els serveis de neteja municipals han adequat la finca i han retirat la brossa acumulada durant les darreres setmanes, tal com s'havia acordat amb els propietaris dels terrenys. Durant tota la setmana, agents de la Policia local i dels Mossos d'Esquadra han estat controlant aquests assentaments ubicats a la Creu de Coma-ruga i treballant, en tot moment, de manera coordinada amb el Consolat de Romania a Barcelona per aconseguir-ne la dissolució. La vintena de persones que hi quedaven han marxat per voluntat pròpia.

 

D'altra banda, durant la setmana del 8 al 14 de juliol la Policia local ha realitzat diferents controls de trànsit, tant d'alcoholèmia com de documentació. En concret, la Policia ha identificat els ocupants de 45 vehicles amb el resultat següent: 1 denúncia penal per alcoholèmia positiva; 2 denúncies administratives per alcoholèmia positiva; 1 denúncia per tenir caducada la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV); 1 denúncia per vehicle donat de baixa; 4 vehicles immobilitzats i detenció d'una persona per negar-se a fer la prova d'alcoholèmia i atemptar contra els agents.

 

Finalment, en relació al top manta, la Policia Municipal continua els controls habituals a l'estació de Sant Vicenç de Calders, als accessos als barris marítims i a la façana marítima. La combinació de controls estàtics i dinàmics, així com el reforç de determinades accions com el control de l'estació de Sant Vicenç també a la tarda, han permès aconseguir una reducció significativa del 50% en el nombre de venedors que intentaven accedir al passeig Marítim. Durant el cap de setmana passat, la Policia ha continuat comissant productes i material il•legal destinat a la venda.©2019 Ajuntament del Vendrell