07-08_ruta_guimera_20_juliol_20132_webEl proper dissabte 20 de juliol, a les 19.30 h, al pont de França, tindrà lloc l'inici de l'itinerari literari "Ruta Àngel Guimerà i el Vendrell", que anirà a càrrec de Neus Oliveras i que tindrà una durada aproximada de dues hores.


L'itinerari literari es fa pel centre històric del municipi del Vendrell, on es recorren els carrers de la vila a través de textos d'autors locals i de la seva vinculació amb la societat del final del segle xix. En concret, es visiten quinze escenaris diferents, on s'explica la seva relació amb el passat i el present, i es llegeixen textos en veu alta d'autors com Àngel Guimerà, en el qual se centra bona part de la ruta.

 

Per participar-hi cal fer una inscripció prèvia a la Regidoria de Cultura a través del telèfon 977 66 56 84 o del correu electrònic visitesmuseus@elvendrell.net. També es poden fer inscripcions a través de la secretaria de l'Institut d'Estudis Penedesencs (IEP) al telèfon 93 892 19 79.

El preu per persona és de 5 euros. Per als socis de l'IEP, és de 3 euros, i per a membres del TR3SC, Amics d'Els Clàssics i alumnes del Consorci de Normalització Lingüística es fa un 2x1.



©2019 Ajuntament del Vendrell