Montserrat_EsparwMontserrat Espar Llena, Mireia Amores Sánchez i Gemma Ventura Farré han estat les tres guanyadores dels concursos de Fotografia i Microrelats convocats per la Biblioteca Pública Terra Baixa dins del projecte "Biblioteques amb DO".

Amb l'objectiu de difondre la vinculació entre el món del vi i les lletres i la cultura, des de la Biblioteca del Vendrell s'han desenvolupat diverses activitats durant el mes de juny. Entre aquestes hi havia dos concursos: #vinstagramvendrell (a través de la xarxa fotogràfica Instagram) i un altre de microrelats. En tots dos casos, es va voler donar el màxim protagonisme als usuaris a l'hora d'atorgar els premis, a través dels seus vots a la pàgina de Facebook de la Biblioteca.

Al concurs de fotografia #vinstagramvendrell s'han presentat un total de 24 imatges, i hi havia dos premis. El primer correspon a la imatge més votada pels usuaris, i ha estat per Mireia Amores Sánchez, amb un total de 126 vots rebuts.

Pel que fa a l'altre premi, la imatge guanyadora ha estat la de Montserrat Espar Llena, segons decisió d'un jurat integrat per Rosario Izquierdo García (del Grup Fotogràfic del Vendrell), Anna Balasch i Alfons Morillas (en representació de la Biblioteca).

L'altre concurs consistia en la presentació d'un microrelat sobre el món del vi, i també en aquest cas el guanyador ha estat el més votat per part dels usuaris a través del Facebook de la Biblioteca. Dels 10 microrelats presentats, el guanyador final ha estat "Fugaç", de Gemma Ventura Farré, que ha rebut 39 vots.

Foto:  Montse Espar


©2019 Ajuntament del Vendrell