06-25_expo_RibaswEl proper divendres 28 de juny, a les 20 h, a la Sala Portal del Pardo, tindrà lloc la inauguració de l'exposició de pintures de Maria Rosa Ribas.

Segons explica en el programa de la mostra el gestor cultural Juli Grandia, "en tots els seus quadres hi trobo una cosa en comú, que sempre surt en la seva pintura, el de la persistència i la senzillesa davant la tela, treballant amb el color; la llum. I com explica la claror des de diferents punts de vista: reflexos a l'aigua, cels, miralls amb els quals transforma l'obra. Fa poc s'ha esbatussat amb els esclats del foc dels Diables, i li ha interessat expressar l'explosió de llum, el llampec i l'equilibri en l'espai que té a la mà. (...) La Maria Rosa Ribas diu més i més que percep, amb els sentits fets color, amb les emocions convertides en llum i les raons emmirallades en paisatge. Ens mostra el món que, des de fora, ja li és íntim".

L'exposició de Maria Rosa Ribas es podrà visitar a la Sala Portal del Pardo fins al dissabte 12 de juliol, de dilluns a divendres de 18 h a 20.30 h, dissabtes d'11 h a 13 h i de 18 h a 20.30 h. Els diumenges i festius la sala estarà tancada.


©2019 Ajuntament del Vendrell