06-14_FIMPC_VilafrancawEl 33è Festival Internacional de Música Pau Casals (FIMPC) que se celebrarà a l'Auditori Pau Casals de Sant Salvador entre el 13 de juliol i el 24 d'agost es va presentar aquest passat divendres al Centre Artístic del Penedès, l'Agrícol, de Vilafranca del Penedès. D'aquesta manera el certamen ha volgut apropar-se al públic de l'Alt Penedès,

un dels públics fidels del festival, i presentar el cartell dels 15 concerts programats per a aquest estiu tant als espectadors com als mitjans de comunicació de la zona.

 

La presentació va anar a càrrec del president de l'Agrícol, Joan Cuscó; el regidor de Cultura, Albert Solé; el gerent de l'Auditori, Juli Grandia, i el compositor i assessor del Festival, David Puertas. També hi va ser present el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Raimon Gusi.

Segons Albert Solé, la presentació del festival a Vilafranca "és una manera de compartir el millor que tenim al Penedès", i va apel·lar a la necessitat que totes les comarques que el conformen sumin esforços i apostin per línies de col·laboració en l'àmbit cultural.



©2019 Ajuntament del Vendrell