06-10_rp_xarxa_emprenedora_aparadors_web02_webUn dels objectius de la Xarxa Emprenedora per a aquest any, establert al pla d'acció 2013, és posar en marxa un sistema pel qual les empreses membres puguin fer difusió de la seva activitat, així com de les seves ofertes comercials, promocions i descomptes.

En aquest sentit, s'ha habilitat un espai a la pàgina web de la Xarxa Emprenedora, en el qual les empreses membres podran tenir els seus aparadors i publicar les seves ofertes. Si, a més, es tracta de promocions especials per a les empreses de la Xarxa, aquestes s'enllaçaran a un nou apartat de la pàgina de Facebook.

Es tracta d'un miniweb que comptarà amb posicionament a Internet. Per tant, ésser membre de la Xarxa Emprenedora tindrà, a partir d'ara, més avantatges i beneficis.


Per tal de desenvolupar aquest projecte, es compta amb la col·laboració de l'empresa Jaestic, SL, membre de la Xarxa Emprenedora i de la seva Unitat de Gestió, que col·labora en termes de comunicació i màrqueting digital.

En la presentació que s'ha fet avui al matí a L'EINA, el regidor d'Ocupació, Kenneth Martínez, ha destacat la voluntat d'ampliar la presència de les empreses a Internet per tal de potenciar la seva activitat econòmica. La portaveu de la Xarxa Emprenedora, Lídia Rodríguez, ha explicat que aquests aparadors virtuals són un servei més per als membres de la Xarxa i un atractiu per captar noves empreses. Finalment, Paulo Vedoya, de l'empresa Jaestic, ha dit que amb aquest sistema els membres de la Xarxa poden tenir presència a Internet sense haver de fer una inversió important per tenir una pàgina web.

Per a més informació es pot consultar la pàgina web de la Xarxa Emprenedora www.xarxaemprenedora.org o la seva pàgina de Facebook www.facebook.com/xarxaemprenedora.

 

 



©2019 Ajuntament del Vendrell