Cartell_webDes d'aquest passat dissabte 1 de juny i fins al divendres 21 de juny, comprar als comerços del nucli antic del Vendrell pot tenir premi. I és que ja està en marxa la tercera edició de la campanya de dinamització del comerç de proximitat, impulsada per la subxarxa de nuclis antics amb Pla de Barris, liderada pel Vendrell, amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat.

La campanya porta per títol "Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir" i es farà de forma simultània en 20 barris de disset municipis de Catalunya. Al Vendrell, es duu a terme gràcies al treball conjunt de l'Oficina del Pla de Barris de l'Ajuntament i del Centre d'Iniciatives i Turisme.

 

Les persones que comprin a les botigues adherides a la campanya, 200 en el cas del Vendrell, participaran en el sorteig d'un premi valorat en més de 1.140 euros, gràcies a l'aportació de cadascun dels municipis adherits, que van des de vals de descompte fins a entrades per fer visites turístiques, estades i àpats, tot això amb l'objectiu de mostrar el "millor de casa nostra", el territori, el patrimoni i la riquesa cultural i gastronòmica. En total, hi ha 1.729 comerços adherits en tot Catalunya.

En finalitzar la campanya, 20 persones de Catalunya gaudiran d'aquest premi que els permetrà conèixer, de primera mà, cada barri participant en aquesta iniciativa.

A més d'aquest premi comú a la xarxa del Pla de Barris, comprar al Vendrell té més possibilitats d'obtenir premi, ja que al final de la campanya es sortejaran altres lots de productes i serveis cedits pels 200 establiments participants del nucli antic. Aquests lots ja estan exposats perquè tothom que ho vulgui els pugui veure. En concret, es troben ubicats en locals a la plaça Vella/carrer de la Carnisseria, del carrer Alt i del carrer de Montserrat.

Tothom qui aquests dies compri en els comerços adherits dels 20 barris participants, hi trobarà el mateix cartell i les mateixes butlletes de sorteig. Enguany, com a novetat importat, cal destacar que aquesta campanya compta amb un espai web específic, on es pot trobar tota la informació de la campanya i la de les dues edicions anteriors: www.gencat.cat/habitatge



©2019 Ajuntament del Vendrell