S'obre el termini fins a les 14.30 h del 26 de setembre de 2013 per entregar les fotos per al XV Concurs de Fotografia del Museu Arqueològic del Vendrell.

Aquest any s'ha escollit el tema Camins singulars del Baix Penedès. Enguany s'ha decidit que el tema del concurs se centri en els camins singulars que envolten la nostra comarca. Com a singulars s'entenen aquells camins que tenen història, que destaquen pel paisatge que els envolta i que són un dels itineraris preferits a l'hora de passejar: aquell racó especial, aquell detall en els marges que el ressegueixen, en aquella cruïlla, en aquella construcció i en aquella vegetació única i especial que el fan diferent dels altres.

Per obtenir les bases podeu dirigir-vos al Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24 del Vendrell), enviar un correu electrònic(arqueologia@elvendrell.net)o consultar el web de l'Ajuntament (http://www.elvendrell.cat),on també us hi podreu inscriure.

El lliurament de premis es farà el divendres 4 d'octubre de 2013, a les 7 del vespre, a la Sala Portal del Pardo del Vendrell.

Bases de participació



©2019 Ajuntament del Vendrell