05-29_escoles_esportives_webEl passat dissabte 25 de maig va tenir lloc, a les instal·lacions esportives del Patronat Municipal d'Esports, la cloenda del programa de les Escoles Esportives, en les quals enguany han participat més de 400 nens. Des de l'octubre fins al juny els nens i nenes d'entre 3 i 16 anys han pogut realitzar activitats esportives com psicomotricitat, multiesport, bàsquet, handbol, atletisme, tennis, gimnàstica de trampolí i patinatge. Aquesta jornada, organitzada per primer cop, va ser dissenyada amb un caire lúdic i oberta a tots els escolars del Vendrell que van tenir l'oportunitat de participar, de forma gratuïta, en 9 atractives estacions esportives.

Amb l'objectiu de fomentar els hàbits saludables, tots els participants, nens i monitors, van esmorzar una poma deferència de la Fundació Ametller.

 

Les entitats dels diferents esports implicats en el programa de les escoles esportives, Club Tennis Coma-ruga Atlètic, Associació Bàsquet Vendrell, les seccions de patinatge i gimnàstica de trampolí del Club d'Esports Vendrell, Runners El Vendrell, el Club Escola Handbol Vendrell i el Pitch and putt El Vendrell, així com el Consell Esportiu del Baix Penedès, van ser els encarregats de dissenyar les estacions tenint en compte els diferents grups d'edat. L'objectiu era poder donar a conèixer el gran atractiu que pot tenir per als nens i nenes la pràctica de l'esport que representaven. Als set espais que convidaven a practicar els esports del programa de les escoles esportives, s'hi van afegir l'escalada, amb un atractiu rocòdrom, i un futbolí humà.

El regidor d'Esports, Sergi Teruel, va compatir el matí amb els nens i nenes que van gaudir de les diferents estacions esportives. En l'acte de tancament, Teruel va explicar a nens i pares que: "el programa de les escoles esportives, promogut des del Patronat d'Esports, és un dels eixos de la política esportiva del Vendrell. És per aquest motiu que un dels principals objectius d'aquest programa és garantir a tots els escolars de la nostra vila el dret a practicar esports". Així mateix, Teruel va agrair públicament la implicació de les entitats esportives i del Consell Esportiu del Baix Penedès en el desenvolupament d'aquest important programa ".



©2019 Ajuntament del Vendrell