La Policia Municipal del Vendrell i la Unitat d'Investigació dels Mossos d'Esquadra va detectar que durant el mes de maig s'havien produït diversos robatoris en bars del municipi que tenien elements en comú. Les dues policies van iniciar un dispositiu especial que va concloure amb la detenció d'un home de 41 anys, veí de l'Hospitalet de Llobregat, per part d'una patrulla de la Policia Municipal del Vendrell.


La forma d'actuar del detingut consistia a sostreure els diners de les màquines escurabutxaques dels bars amb un mètode que denotava un gran coneixement dels aparells, ja que l'home retirava el marc de la pantalla de les màquines per accedir a les caixes de monedes de les màquines, quan el més habitual és trencar la pantalla de metacrilat.

El detingut també és responsable de dos robatoris en establiments de Barcelona el passat mes de març, pels quals ja va ser detingut a l'Hospitalet de Llobregat. En aquest sentit, cal dir que el detingut acumula més de deu antecedents policials per robatori.

L'home, després d'haver passat a disposició judicial, va quedar en llibertat amb càrrecs.



©2019 Ajuntament del Vendrell