El Banc de Temps del Vendrell organitza la primera trobada d'usuaris el proper dijous 23 de maig, a les 8 del vespre, a l'Hotel d'Entitats.

L'objectiu de les trobades és el de donar l'oportunitat a tots els usuaris de conèixer-se i, d'aquesta manera, obtenir un clima de confiança entre les persones que estan apuntades al Banc de Temps. La confiança és un concepte clau en la relació entre les persones i, de la mateixa manera, és clau en les relacions que s'estableixen entre els usuaris del Banc de Temps quan utilitzen els serveis que es presten mútuament.

 

En aquesta trobada, una de les usuàries, que s'ha ofert per ensenyar a ballar salsa, farà un taller pràctic d'iniciació a aquest ball. Actualment, hi ha inscrites unes vint persones que ofereixen tota mena de serveis.

L'objectiu és créixer en nombre d'usuaris i, per això, aquesta trobada és oberta a totes les persones que vulguin conèixer el Banc de Temps o que s'hi vulguin inscriure.

Per a més informació: Secretaria del "Temps en Xarxa", tel. 977 664 002, c/e: tempsenxarxa@gmail.com i al blog http://tempsenxarxa.blogspot.com.es



©2019 Ajuntament del Vendrell