05-20_half_maraton_webEl passat divendres 17, a la Diputació de Tarragona, es va fer entrega dels premis de les Half Marathon Series 2012-13. L'acte va estar apadrinat per l'actual campió d'Espanya en mitja marató, Jaume Leiva (CA Runners TGN) i va comptar amb la presència de la delegada territorial de l'Esport de la Generalitat a Tarragona, Gemma Soler, i dels regidors d'Esports de les tres seus on es van celebrar les tres mitges maratons, el Vendrell, Salou i Cambrils.


Juanan Fernández, director de Running Solutions, empresa promotora de les HMS, va obrir l'acte fent èmfasi en què "apostar per l'esport és apostar per valors com l'esforç, el sacrifici i la tolerància, valors que són molt importants en l'època en què vivim".

Les HMS van néixer amb la il·lusió i l'objectiu de fomentar l'hàbit d'anar a córrer, perquè els ciutadans puguin gaudir d'aquesta pràctica al municipi i no hagin de viatjar fora de la província per participar en una mitja marató.

Aquest projecte ha mogut més de 4.500 corredors i ha generat un retorn econòmic al territori de més de 250.000 €. Aquesta nova fórmula ha contribuït a dinamitzar a través de l'esport el turisme a la Costa Daurada en temporada baixa.

Després del lliurament de premis de les diferents categories, patrocinats pel diari SPORT, el regidor d'Esports de l'Ajuntament del Vendrell, Sergi Teruel, va parlar en nom de tots els municipis participants en la Half Marathon Series. Teruel, després de felicitar els guanyadors, va agrair a Running Solutions la feina que realitza per fomentar l'hàbit d'anar a córrer a la província de Tarragona.

La clausura de l'acte va anar a càrrec de la delegada territorial de l'Esport de la Generalitat a Tarragona, Gemma Solé, qui va animar a les atletes femenines a tenir més participació en les mitges maratons.



©2019 Ajuntament del Vendrell