04-24_concurs_roses01_webEl cap de setmana de l'11 i 12 de maig el Vendrell celebrarà el 17è Concurs de Roses al Centre cívic L'Estació.

Des de fa disset anys, el Concurs de Roses és un acte per celebrar la primavera al Vendrell, ja que es pot gaudir dels colors i les olors que caracteritzen aquesta època de l'any. La sala d'actes del Centre cívic L'Estació s'omplirà de diferents varietats de roses per tal que siguin vistes pel públic visitant. Entre aquestes varietats, cal destacar la rosa Pau Casals, que porta el nom del Mestre i fill il·lustre del Vendrell. També hi ha lloc pera roses pròpies d'altres indrets, com la rosa varietat Ciutat de Reus, que ja fa uns anys que hi participa. Cal dir que cada any es fa més complicada la deliberació del Jurat per triar les millors.

 

Tant el dissabte 11 com el diumenge 12 de maig tindrà lloc un dels actes més emblemàtics del calendari d'activitats que es duen a terme al Vendrell durant tot l'any, un acte que compta amb una gran participació i a la vegada té un gran volum de visitants. L'any passat es van presentar 600 gerros, es van exposar 2.000 roses i s'hi van comptabilitzar al voltant de 2.000 visites. Pel que fa als participants, la majoria eren del Vendrell i de la comarca (Albinyana, Banyeres del Penedès, Calafell, la Bisbal del Penedès, Masllorenç, l'Arboç, la Gornal i Santa Oliva), així com d'altres poblacions com ara Cubelles, Avinyonet del Penedès, Reus, Roda de Berà i Torredembarra.

La regidora de Promoció Econòmica, Àngels Turdiu, convida tothom a participar en el Concurs de Roses del Vendrell i destaca que "qui no hi participi, que vingui al Centre cívic L'Estació a gaudir d'un espectacle ple de colors i olors". La regidora també anima tots els veïns i les veïnes que col·laborin per omplir de flors elVendrell.

Per a més informació i inscripcions, cal adreçar-se a la Regidoria de Promoció Econòmica, al Camí Reial, 13-17 (Tel. 977 66 52 53). Les bases de participació es poden consultar al web municipal en l'enllaç següent: http://www.elvendrell.cat/el-vendrell-per-temes/promocio-economica/concurs-de-roses.html



©2019 Ajuntament del Vendrell