cartell_fm_guanyadorwS'amplia el termini per participar en el VI concurs de cartells per a la Festa Major del Vendrell 2013, que estarà obert fins al proper 29 d'abril. Qualsevol persona que tingui més de 18 anys, de manera individual o col·lectiva, pot presentar una única obra original i inèdita.

El tema del cartell és lliure, amb l'única obligatorietat que hi consti el text "STA. ANNA 2013 – FESTA MAJOR – EL VENDRELL – 25, 26, 27 I 28 DE JULIOL". A més, s'ha de destacar "STA. ANNA 2013", i "FESTA MAJOR" ha d'anar en un format més petit. Al cartell també hi ha de figurar la imatge corporativa de l'Ajuntament del Vendrell. (La base amb els logotips, la distribució i els colors es pot trobar al blog www.enfestat.com).

 

Les obres s'han de lliurar a la Regidoria de Festes de l'Ajuntament del Vendrell (av. Jaume Carner, 1, Centre cívic L'Estació), de dilluns a divendres, de 10 h a 15 h, i els dilluns a la tarda de 16 h a 20 h. Es poden lliurar en persona o mitjançant qualsevol altre procediment habitual, sempre amb els ports pagats. En aquest cas, a l'embalatge s'hi ha de fer constar la referència "Concurs de cartells de la Festa Major del Vendrell 2013″.

De les obres rebudes, la Comissió de Festes en seleccionarà tres perquè es pugui fer el vot popular a través de les xarxes socials i de les butlletes repartides per diferents establiments. El vot popular decidirà l'obra guanyadora.

El premi està dotat amb 300 euros (dels quals cal deduir les retencions establertes per la Llei i el Reglament de la renda de les persones físiques, art. 52, que especifica que són del 18% de l'import). El veredicte del guanyador es farà públic el dimarts 21 de maig, a les 20 hores, a la sala d'actes del Centre cívic L'Estació (av. Jaume Carner, 1).

Es poden consultar les bases a la pàgina web de l'Ajuntament del Vendrell (www.elvendrell.net) o al blog de la Comissió de Festes (www.enfestat.com).



©2019 Ajuntament del Vendrell