04-16_Ignasi_TerrazawEl divendres 19 d'abril, a les 9 del vespre, tindrà lloc a l'església parroquial del Vendrell el primer concert d'Ignasi Terraza, acompanyat del trompetista britànic Damon Brown, amb un programa de jazz exprés per a l'ocasió, en el qual experimentaran amb la riquesa de sons del restaurat orgue del Vendrell. Aquesta formació, poc freqüent en el món del jazz, remet als enregistraments del pianista i organista nord-americà Fats Waller, abans de l'aparició de l'orgue electrònic.

El segon concert serà el dissabte 20 d'abril, a l'Auditori Pau Casals, a les 10 de la nit, un concert de luxe per cloure el Cicle de Jazz a l'Auditori d'enguany: Ignasi Terraza presentarà el seu últim treball, Sol-IT, que inclou versions molt personals en piano d'estàndards coneguts del jazz junt amb composicions pròpies.

Ignasi Terraza va ser distingit, l'any 2009, amb el primer premi del Jacksonville International Jazz Piano Competition als Estats Units, i el 2012 guardonat amb el premi al millor disc de jazz del 2011 de la revista Jaç pel treball Live at The Living Room, Bangkok. Participa en diverses formacions, com Ignasi Terraza Trio, Andrea Motis & Joan Chamorro grup o Barcelona Jazz Orquestra, entre altres, però sempre amb el segell distintiu del swing.

Per a més informació i compra d'entrades per als concerts del Cicle de Jazz a l'Auditori, cal consultar el web www.auditoripaucasals.cat .



©2019 Ajuntament del Vendrell