04-09_special_olympics_webEl Vendrell s'implica amb l'esport adaptat gràcies a la celebració aquest dissabte del XXI Campionat Territorial de Tarragona de natació Special Olympics-ACELL, que tindrà lloc a la piscina coberta municipal.


Aquestes dues entitats promouen la pràctica esportiva entre les persones amb discapacitat intel·lectual com a via d'inclusió a la societat i de millora de la seva qualitat de vida.

El torneig aplegarà prop de 120 nedadors i nedadores de 10 clubs, principalment de les comarques de Tarragona, tot i que també hi haurà la participació d'una representació d'esportistes de Castelló per proximitat geogràfica.

Les entitats tarragonines que dissabte seran a la competició són: els amfitrions, el Club Esportiu Garbí del Vendrell; Ziga-Zaga de Valls; APRODISCA de Montblanc; Taller Baix Camp de Reus; Àngel Aspasa d'Amposta; Taller Estela de Tarragona; CE Solc de Tarragona, i CE Alba de Reus. El campionat s'estructurarà en diverses proves en funció de l'edat (des de juvenils fins a sèniors), la distància i l'estil (crol, braça, esquena, papallona o relleus, entre altres).


©2019 Ajuntament del Vendrell