Big_Mama_25_Anys_-_Lorenzo_Di_Nozzi_3wMontse Pratdesaba, Big Mama, la gran dama del blues català, actuarà el 30 de març, a les 22 h, a l'Auditori Pau Casals per celebrar els seus 25 anys a l'escenari dins del cicle Jazz a l'Auditori d'enguany. Ho farà acompanyada d'un quintet estel·lar amb els millors músics del Taller de Músics amb els quals ha treballat al llarg d'aquest quart de segle: Riqui Sabatés, guitarra; Alejandro Di Costanzo, piano; David Pastor, trompeta; Isaac Coll, baix, i Xavier Maureta a la bateria.

Sota el nom de 25th Anniversary & Taller de Músics All Stars, Big Mama posa en escena el potencial artístic d'aquesta impressionant formació instrumental mitjançant un recorregut pel repertori més intens i brillant del blues. Paral·lelament suposa la tornada als escenaris del guitarrista Riqui Sabatés.
Després de l'anterior experiència de col·laboració de Big Mama amb el Taller de Músics, en l'espectacle Bluesin' The Jazz junt amb l'Original Jazz Orquestra, que van formar part del Cicle de Jazz del 2011, la gran dama torna a confiar en el Taller de Músics per a aquest nou projecte i amb l'Auditori Pau Casals com a espai per a presentar-ho.

Per a més informació i compra d'entrades per als concerts, consulteu l'espai web www.auditoripaucasals.cat.



©2019 Ajuntament del Vendrell