Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra i agents de la Policia local del Vendrell van detenir el passat 24 de març, com a presumptes autors d'un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat i una falta de lesions , els individus següents:

- Brian Efer SR, de 16 anys, nacionalitat dominicana i domicili desconegut.
- Angie Estefania GL, de 17 anys, nacionalitat colombiana i veïna del Vendrell.
- Juan Pablo GP, de 22 anys, nacionalitat espanyola i domicili desconegut.
- Mateo Fernando BB, de 17 anys, nacionalitat colombiana i veí de Viladecans.
- Wanguer Miguel P, de 24 anys, nacionalitat dominicana i veí del Vendrell.
- Andrés Felipe MM, de 21 anys, nacionalitat colombiana i veí del Vendrell.

Els fets van succeir la matinada de diumenge passat, a l'estació de trens del Vendrell. L'avís d'un testimoni va alertar els Mossos que s'estava produint una baralla entre un grup nombrós de persones.

S'hi van adreçar diverses patrulles dels Mossos i la Policia local. En arribar, van localitzar els dos vigilants de seguretat, amb signes d'haver estat agredits. Un estava semiinconscient sobre un banc i l'altre presentava diverses ferides. Els dos vigilants van resultar ferits lleus i van ser traslladats a l'hospital del Vendrell.

Els agents van parlar amb els diversos testimonis dels fets i tots van coincidir que els dos vigilants havien estat agredits per un grup de joves que encara estaven per la zona.

Tot va començar quan els vigilants van cridar l'atenció dels joves perquè creuaven les vies del tren per un pas prohibit. Els joves van reaccionar violentament, agredint el vigilants amb pals, cinturons i altres objectes.

Els policies van localitzar sis joves a les andanes de l'estació i els van detenir com a presumptes autors de l'agressió.

Els tres menors d'edat van quedar en llibertat, sota la custòdia d'un tutor legal, després de declarar a la comissaria dels Mossos.

Els altres tres detinguts van passar ahir a disposició judicial al Jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia al Vendrell



©2019 Ajuntament del Vendrell