jmmFa uns dies, el regidor d'Esports del Vendrell, Sergi Teruel, es va reunir amb membres de l'organització dels Jocs del Mediterrani 2017 i aquesta setmana ho ha fet amb la Comissió Tècnica dels Jocs. La trobada, celebrada al Patronat d'Esports del Vendrell, ha servit per determinar de forma més concreta les necessitats tècniques dels equipaments que es podrien utilitzar al Vendrell com a seu dels Jocs. A més, Sergi Teruel també ha explicat que es seguirà treballant en la implicació dels clubs i entitats del municipi i en el procés de captació de voluntaris.

D'altra banda, el regidor ha explicat que també es començarà a parlar sobre la comissió tècnica municipal que tindrà assignades diferents funcions "com la de planificar les actuacions necessàries per a la reforma o adequació de les instal·lacions, elaborar el projecte de dinamització del seu esport, planificar els elements necessaris per a la competició, participar en la captació, formació i gestió de l'equip de voluntaris TGN 2017 i participar en els programes JJMM TGN 2017 a les escoles".

Un cop més, Sergi Teruel afirma, "que els Jocs del Mediterrani TGN 2017 poden ser un objectiu que ens obligui a tots a treballar de forma conjunta, buscant el consens entre institucions públiques, entitats i clubs esportius i societat civil. Han de ser uns Jocs molt participatius i tothom hi té cabuda



©2019 Ajuntament del Vendrell