03-19_lavaill_webEl proper dimecres 27 de març, a les 20 h, a la Sala Portal del Pardo, tindrà lloc la inauguració de l'exposició d'escultures de Philippe Lavaill.

Segons el poeta Joan Graell, "Philippe Lavaill és un artista complet. La seva formació a banda i banda dels Pirineus, a cavall entre la cultura catalana i la francesa, es fa palesa en la seva manera de concebre l'art com una essència fonamental de la vida. Qualsevol obra seva, ja sigui una escultura, una pintura o un dibuix, fascina i colpeix el sentiment de qui la contempla, per tal com expressa la fugacitat del present i recupera antics conceptes i valors als quals ens hauríem de tornar a acollir". El director de la Fundació Apel·les Fenosa, Josep Miquel Garcia, explica que "Philippe Lavaill és coneixedor de la contenció de la pulsió artística. Tota la seva energia desbordant i imaginativa s'asserena en la dificultat, que resol amb mestratge, de solidificar amb forma de metalls allò que a l'origen és una idea".

 

L'exposició de Philippe Lavaill es podrà visitar a la Sala Portal del Pardo fins al diumenge 28 d'abril, de dimarts a divendres de 17 h a 20 h, dissabtes d'11 h a 14 h i de 17 h a 20 h, i diumenges i festius d'11 h a 14 h.



©2019 Ajuntament del Vendrell