DSCF6550_copia_webEl termini per participar en el VI Concurs de Cartells per a la Festa Major del Vendrell 2013 estarà obert fins al proper 22 d'abril. Així, qualsevol persona que tingui més de 18 anys, de manera individual o col·lectiva, pot presentar una única obra original i inèdita. El tema del cartell és lliure, amb l'única obligatorietat que hi consti el text "SANTA ANNA 2013 – FESTA MAJOR – EL VENDRELL – 25, 26, 27 I 28 DE JULIOL". A més, s'ha de destacar "SANTA ANNA 2013", i "FESTA MAJOR" ha d'anar en un format més petit. Al cartell també hi ha de figurar la imatge corporativa de l'Ajuntament del Vendrell (els logotips, la distribució i els colors els trobareu al blog enfestat.com).

Les obres s'han de lliurar a la Regidoria de Festes de l'Ajuntament del Vendrell (av. Jaume Carner, 1, Centre cívic L'Estació), de dilluns a divendres, de 10 h a 15 h, i els dilluns a la tarda de 16 h a 20 h. Es poden lliurar en persona o mitjançant qualsevol altre procediment postal o de missatgeria, sempre amb els ports pagats. En aquest cas, a l'embalatge s'hi ha de fer constar la referència "Concurs de Cartells de la Festa Major del Vendrell 2013″.

El Jurat, com l'any anterior, comptarà amb el vot popular a través de les xarxes socials i amb les votacions fetes amb les butlletes que es reparteixen pels diferents establiments de la vila. Els integrants de la Comissió de Festes completaran el Jurat per a la tria del cartell guanyador.

El premi està dotat amb 300 euros (dels quals cal deduir les retencions establertes per la llei i el reglament de la renda de les persones físiques, article 52, que especifica que són del 18% de l'import).


El veredicte del guanyador es farà públic el dimarts 21 de maig, a les 20 h, a la Sala d'Actes del Centre cívic L'Estació (av. Jaume Carner, 1, del Vendrell).


Es poden consultar la totalitat de les bases a la pàgina web de l'Ajuntament del Vendrell (www.elvendrell.net) o al blog de la Comissió de Festes (enfestat.com).

 

Foto d'arxiu maig 2012: L'alcalde del Vendrell i la regidora de Festes lliuren el premi al guanyador del concurs del 2012, Isaac Saiz.



©2019 Ajuntament del Vendrell