palmawLa Regidoria d'Educació del Vendrell continua amb nous tallers a l'Escola Municipal d'Art Apel·les Fenosa, que es realitzaran els dissabtes per tal de facilitar que hi puguin accedir totes aquelles persones que entre setmana els és impossible d'assistir a les classes ordinàries del centre.

 

Aquest mes de març, un taller d'ous de pasqua i un altre per fer palmes oferiran a qui ho desitgi la possibilitat de preparar alguns objectes per a la celebració de la Setmana Santa. El primer el realitzarà la ceramista Camil·la Pérez i es farà el 16 de març. Està destinat a nens a partir de 6 anys i l'objectiu del taller és donar a conèixer la tradició, pagana, de l'ou de pasqua, que simbolitza el renaixement i que va adoptar el cristianisme com a icona de la resurrecció de Jesús. El taller de palmes el realitzarà la tallerista Carme Mas i es pot triar entre el 9 o el 23 de març. Està destinat a nens a partir de 10 anys i l'objectiu és fer la palma o la flor per lluir el diumenge de rams.

Les inscripcions per fer els tallers, que tenen un preu entre 12 i 15 euros segons el cas, ja estan obertes i es poden formalitzar a la seu de l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME), a la Rambla, 24 (antiga biblioteca).


Així mateix, a l'abril, Sant Jordi pren el protagonisme i això es traduirà en dos tallers més: un per fer punts de llibre i l'altre per fer un gerro de ceràmica on posar la tradicional rosa que es regala en aquesta diada. I, per finalitzar, el curs es tancarà amb dos tallers més, un dedicat a la confecció de joies i un altre a la confecció de bosses.



©2019 Ajuntament del Vendrell