20130304_foto_celebracio_copa_rei_hoquei_web
Ahir el Moritz CE Vendrell es va proclamar campió de la Copa del Rei. Era el tercer any consecutiu en què l'equip dirigit per Guillem Cabestany participava en una fase final de la Copa. Els dos primers anys no havia passat de quarts, però, aquesta vegada, la bona temporada que està fent a l'OK Lliga feia preveure que, almenys, es podria jugar una semifinal. I així va ser. El divendres va guanyar el partit de quarts de final contra el Vilanova, fet que el classificava a disputar el dia següent una de les semifinals. I aquesta semifinal la va jugar ahir dissabte contra el Barça, la qual també la va superar amb un gran resultat. Ahir, la final contra el Reus Deportiu es va viure amb intensitat tant des d'Oviedo com des del Vendrell. A la capital del Baix Penedès, un centenar llarg d'aficionats es van reunir al local de la colla castellera Nens del Vendrell per veure la final a través de les televisions del bar i d'una pantalla gran habilitada en una de les sales de l'edifici. Amb el gol d'or a la pròrroga, l'eufòria va esclatar i es va celebrar amb gran emoció un fet històric per al CE Vendrell, una entitat que aquest any celebra el seu centenari, i per a tot un poble.


Celebració avui a la tarda

Està previst que el Moritz CE Vendrell arribi avui a les 19 h a les instal·lacions del Club d'Esports Vendrell.

Es convoca tota la base de la Secció d'Hoquei, uniformada amb el xandall i la parca, i als aficionats a les 18 h al Club per rebre l'equip que, un cop baixi del bus, pujarà a una carrossa de la colla Karallots per desplaçar-se cap a l'Ajuntament del Vendrell. El recorregut serà el següent: c/ Colom, ctra. Dr. Robert, c/ Prat de la Riba, la Rambla, c/ Peix i plaça Vella.

A la plaça Vella hi haurà una carpa de Cerveses Moritz i ambientació musical a càrrec d'Altsound i es preveu que l'equip hi arribi cap a les 20 h. Els jugadors pujaran a l'Ajuntament per oferir la Copa i sortiran al balcó per saludar als aficionats que es concentrin a la plaça. Un cop finalitzada la recepció al Consistori, l'equip baixarà per poder compartir l'alegria d'haver aconseguit guanyar la Copa del Rei d'Hoquei amb l'afició. També es comptarà amb l'actuació dels Nens del Vendrell i d'alguna altra entitat de la vila, pendent de confirmació, i de la col·laboració de Pirotècnia Estalella i del grup Orgull Roig i Negre. Per acabar, està previst un fi de festa als Daus.

En cas de pluja, la celebració es faria totalment al pavelló del CE Vendrell.

 

 



©2019 Ajuntament del Vendrell