02-15_1r_premi_carrossa_local_webEl Carnaval del Vendrell 2013 va reunit 2.675 persones que van participar en la Rua de Carnaval del passat divendres 8 de febrer, repartits en 21 carrosses i 6 comparses, en un recorregut pel centre de la vila que enguany va finalitzat, com a novetat, al Centre d'oci Les Mates.

Una altra de les sorpreses d'enguany va ser l'entrega de premis a les carrosses, comparses i disfresses més originals, divertides i elaborades. Els guanyadors en les diferents categories van ser:

 

Carrosses locals
1r premi: Los zorros del Vendrell
2n premi: Festa d'aniversari

Carrosses de fora

1r premi: El somni d'un poble (Guardiola de Font-rubí)
2n premi: La Sagrada Gresca (Santa Margarida i els Monjos)

Millor coreografia

1r premi: Exèrcit del bosc (Torrelavit)
2n premi: El ritme màgic de la guineu(Vilafranca del Penedès)

Millor comparsa
1r premi: La transformació del cigne negre (el Vendrell)
2n premi: Meravelles marines (Cabanyes)

Disfressa més original (premi únic)
Sortint del túnel (Clariana)Des de la Regidoria de Festes de l'Ajuntament del Vendrell i la Comissió de Festes del Vendrell, s'ha fet una valoració positiva tant del funcionament i la participació del Carnaval 2013 com dels actes previs organitzats Dijous Gras. En aquest sentit, des de l'organització s'ha destacat la notable participació de gent que va omplir la plaça Nova per rebre el Rei Carnestoltes, on prèviament s'havien repartit 400 racions de xocolata i 600 paquets de confeti entre els més petits.


Més fotos©2019 Ajuntament del Vendrell