02-11_rp_gremi_imatge_webAquesta setmana Kenneth Martínez, regidor d'Ocupació, i Albert Lluch, en representació del Gremi d'Imatge del Penedès, han signat un contracte per a la cessió d'un espai de l'EINA a aquesta entitat de recent creació, que té com a àmbit actual el Baix Penedès, però que té la voluntat d'obrir-se als professionals de perruqueria i estètica de l'Alt Penedès.


La constitució del Gremi d'Imatge del Penedès va tenir lloc ara fa gairebé un any, perquè es va creure necessari crear una agrupació que defensés i es preocupés d'aquest sector econòmic des de la proximitat. A partir de tres pilars fonamentals (informació, formació i participació), l'objectiu és treballar conjuntament per superar amb èxit la situació de crisi econòmica actual.

Als agremiats se'ls ofereix informació sobre la legislació que afecta el sector, subvencions i ajuts, i avantatges amb firmes comercials i serveis, amb l'objectiu final de reduir les despeses fixes i les variables que pot tenir un establiment de perruqueria o estètica. El Gremi també ofereix formació professional i, en coordinació amb l'EINA, formació empresarial. Així mateix, es facilita la participació dels agremiats en actes lúdics i institucionals que se celebrin dins del Penedès.

Per a més informació: L'EINA, tel. 900 338 833 o al web www.leina.org.©2019 Ajuntament del Vendrell