02-20_rua_carnaval02_webEl Carnaval del Vendrell 2013 arriba ple de novetats per rebre el rei Carnestoltes aquest dijous 7 de febrer. Per començar a animar l'ambient, el mateix dijous a partir de les 17.30 h hi haurà una xocolatada infantil a la plaça Nova, per animar els més petits a lluir les seves disfresses, alhora que es repartiran bosses de confeti (algunes amb premi) entre els infants assistents. Entre aquests premis destaquen les dues entrades per veure l'espectacle familiar La Bèstia de la Mar Salada al Teatre Municipal Àngel Guimerà, el proper diumenge 24 de febrer a les 12 h. A les 18 h començarà l'espectacle de màgia Per Carnaval la màgia s'hi val, a càrrec de l'Associació SMILe de La Lira Vendrellenca. Seguidament (a les 18.45 h), es produirà l'arribada del Carnestoltes, que, enguany, vindrà acompanyat d'una nombrosa comitiva, entre la qual hi haurà alumnes de l'escola d'arts escèniques Aula 3, que ballaran el Carnaval Style. Posteriorment, tots els assistents escortaran fins a la plaça Vella a S. M. el Rei Carnestoltes, on farà el seu tradicional discurs.

El divendres 8 de febrer a les 20 h, tindrà lloc la sortida de la Rua de Carnaval des de l'avinguda del Camp d'Esports. Cal recordar que, enguany, finalitzarà al Centre d'oci Les Mates. Serà en aquest punt on es farà l'entrega de premis a les millors carrosses i comparses. A més, a Les Mates es realitzarà un sopar a preu popular, amenitzat pels grups Sams Blues Band i Hurakan Band. Aquesta activitat s'allargarà fins a mitjanit (tots els participants que vulguin deixar la seva carrossa al recinte del Centre d'oci Les Mates disposaran de vigilància privada).

 


Durant tot el Carnaval del Vendrell 2013 també hi haurà l'opció de participar en un concurs 2.0. En aquest cas, l'activitat 2.0 consistirà a enviar una foto d'algun moment del Carnaval del Vendrell a la pàgina de Facebook de la Regidoria de Festes de l'Ajuntament del Vendrell. Els participants optaran al premi d'un àpat per a dues persones, gentilesa del restaurant Stil.

 


Talls de carrer i canvis de sentit amb motiu de la Rua del Carnaval

De 17.30 h a 21 h aproximadament, durant la concentració de les carrosses, queden tallats els següents carrers:
-Av. Camp d'Esports
-C/ Magnòlies
-C/ Barcelonès
-Av. Escoles
-C/ Ester

Un cop comenci la Rua, a partir de les 20 h, quedaran tallats:
-C/ Flors (en sentit de baixada)
-C/ Ribera d'Ebre
-Av. Baix Penedès
-C/ Roda
-C/ Josep Maria de Sagarra
-Av. Països Catalans
-C/ Transversal
-C/ Montagut
-C/ Roquetes (a l'alçada del camí de Mas d'en Gual)
-C/ Castellers
-C/ Riera de la Bisbal
-C/ Nou
-C/ Santa Anna
-C/ Cerdanya
-Av. Jaume Carner (a l'alçada del pont de la baixada del Puig)
-C/ Orient
-La Rambla (laterals)
-Ctra. Valls (a l'alçada de la ctra. Santa Oliva)
-C/ Nord
-C/ Colom (a l'alçada del pàrquing)
-C/ Margalló (a l'alçada de la ctra. Calafell)
-C/ Jonquills
-Ctra. Barcelona (C-51)

Així mateix, un cop comenci la Rua, a partir de les 20 h, hi haurà els següents canvis de sentit:
-C/ Rasa d'en Solà (serà de pujada)
-C/ Puig i Llagostera (serà de baixada)

 



©2019 Ajuntament del Vendrell