05-19_Escola_Art_01wLa Regidoria d'Educació del Vendrell segueix impulsant l'Escola Municipal d'Art Apel·les Fenosa amb la incorporació d'una nova oferta formativa que permetrà acostar el centre a un ventall més extens de població. Així, en els propers mesos d'aquest any 2013 s'aniran iniciant diversos tallers que es realitzaran els dissabtes, per tal de facilitar que hi puguin accedir totes aquelles persones que, per motius personals, de feina o d'estudis, entre setmana els és impossible d'assistir a les classes ordinàries del centre. També s'ha programat els dimarts un cicle de xerrades sobre art.

Amb una vocació eminentment dinàmica i de caràcter puntual (1, 2 o 3 sessions), els tallers se centren en la realització d'un objecte o en l'adquisició d'uns coneixements bàsics sobre un àmbit en concret, per abraçar diferents tècniques artístiques tradicionals i tractar-les de manera inicial.
Així, l'oferta és concreta en el següent:
- Taller Modelem animals, a càrrec de Camil·la Pérez, els dies 23 de febrer i 2 i 9 de març.
- Taller Paper i cartró pedra, a càrrec de Griselda Soler, els dies 16 i 23 de febrer i 2 i 9 de març.
- Cicle de conferències "Posa't en forma amb l'art contemporani", a càrrec de Jordi Ribas, els dies 23 de febrer i 2 i 9 de març.
- Taller Palmes, a càrrec de Maria Carme Mas, els dies 9 i 23 de març.
- Taller Ous de pasqua de ceràmica, a càrrec de Camil·la Pérez, el dia 16 de març.
- Taller Fes un punt de llibre per Sant Jordi, a càrrec de Dolors Escoté i Quim Milà, els dies 6, 13 i 20 d'abril.
- Taller Fes un gerro per a la rosa de Sant Jordi, a càrrec de Camil·la Pérez, el dia 6 d'abril.

Les inscripcions per fer els tallers, que tenen un preu entre 15 i 25 euros (segons el cas), ja estan obertes i es poden formalitzar a la seu de l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME), a la Rambla, 24 (antiga biblioteca).
L'Escola Municipal d'Art Apel·les Fenosa continua oferint, en paral·lel a aquests tallers, la seva oferta formativa regular, atenent les inquietuds artístiques en l'àmbit de la ceràmica, el dibuix i la pintura, l'escultura i d'altres disciplines tradicionals tant per a adults com per a infants. És per això que s'ha obert un nou curs (Plàstica creativa), de febrer a juny, a càrrec de Griselda Soler.



©2019 Ajuntament del Vendrell